МИССИЯ: "Біз білім алушылардың өзін-өзі табысты жүзеге асыруы үшін, олардың жеке мүмкіндіктерін ескере отырып, білім беру сапасын арттыруға бағыт аламыз" Миссия школы: «Мы нацелены на повышение качества образования с учетом индивидуальных возможностей обучающихся для их успешной самореализации» Құндылықтар: Білім Кәсібилік Отансүйгіштік Адамгершілік Ынтымақтастық Ценности: 1.Знание 2.Профессионализм 3.Патриотизм 4.Гуманизм 5.Сотрудничество Болашаққа бағдар: 2030 жылы біздің мектеп Қазақстанда инклюзивті білім беруді енгізу бойынша алғашқы 10-дық топ тәжірибелік алаңында болуды көздейді; Видение: В 2030 году наша школа в топ 10-ти стажерских площадок по внедрению инклюзивного образования в Казахстане;
Кіру
AA+
МИССИЯ: "Біз білім алушылардың өзін-өзі табысты жүзеге асыруы үшін, олардың жеке мүмкіндіктерін ескере отырып, білім беру сапасын арттыруға бағыт аламыз" Миссия школы: «Мы нацелены на повышение качества образования с учетом индивидуальных возможностей обучающихся для их успешной самореализации» Құндылықтар: Білім Кәсібилік Отансүйгіштік Адамгершілік Ынтымақтастық Ценности: 1.Знание 2.Профессионализм 3.Патриотизм 4.Гуманизм 5.Сотрудничество Болашаққа бағдар: 2030 жылы біздің мектеп Қазақстанда инклюзивті білім беруді енгізу бойынша алғашқы 10-дық топ тәжірибелік алаңында болуды көздейді; Видение: В 2030 году наша школа в топ 10-ти стажерских площадок по внедрению инклюзивного образования в Казахстане;
AA+
+7 (777) 777-77-77

Notice: Undefined index: headerType in /var/www/vhosts/zhez-school3.edugov.kz/httpdocs/templates/shkola_it/html/mod_btn/authMobileDropdown.php on line 20
Вход в аккаунт kz

№3 ЖББМ 2022 жылдың 14 қыркүйегінде Қамқоршылық кеңесінің төрайымы И.П.Панова бастаған тамақтың ұйымдастырылуы мен сапасын бақылау жөніндегі жеке комиссиясының мүшелері мектеп асханасына тексеру ұйымдастырды. Қоғамдық тамақтандыру бөлімшесінің, тоңазытқыш камераларының санитарлық жағдайын, қоймалар мен басқа да азық-түлікті сақтауға жарамдылығын, сондай-ақ оларды сақтау жағдайларын тексерілді.. Таңбалардың болуы, күнделікті мәзір болуын, мектеп асханасында ыдыстарды дайындау және тарату кезінде санитарлық-гигиеналық талаптардың сақталуын, ас мәзірінің оқушылардың қажеттіліктеріне сәйкестігін, сорттылығын тексердік.  Ас мәзірін сақтау, ішу режимінің болуы, қоғамдық тамақтандыру қызметкерлерінің жеке басқада гигиенасы ережелерін сақтауы тексерілді,. Тексеру қорытындысы бойынша комиссия мектеп асханасының жұмысына көңілі толды. Мектеп асханасы денсаулық бұрыштарымен  безендірілген. Зерделеу қортындысы бойынша   мектеп асханасының санитарлық жағдайы жақсы, талаптарға сай қанағаттандырарлық деп бағаланды.